wat is nieuw

3 juni 2013
Na lang denken, overwegen en praten hebben wij besloten om geen nestjes meer te fokken. We gaan ons richten op ons gezin en onze honden! Voor vragen over dit geweldige ras kunt u ons uiteraard altijd bellen op telefoonnummer 0528-852600.

16 september 2012
Vandaag hebben we een bezoekje gedaan aan Hugo, Kim, Isa en Ryo. Anne, Henk en Ivy waren er ook. Wij hadden Woezel meegenomen en het klikt erg goed met Ivy en Ryo. We hebben lekker samen gewandeld.

14 juli 2012
Op zaterdag 14 juli hebben Marion en Loeks landelijke examen GGB gedaan bij de FHN. De punten waren als volgt:
1. Gedrag ten aanzien van andere honden - 9 ptn (ik ging met een ruime boog om 1 reutje heen cirkelen, dus 1 punt aftrek)
2. Blijven liggen twee minuten - 10 ptn
3. Volgen aan de voet, aangelijnd - 8,5 ptn
4. Volgen aan de voet, los - 6,5 ptn (veel extra commando's en hij ging af en toe wat wijd)
5. Appel op afstand - 7 ptn (mijn schuld, ik maakte de handgebaren te lang)
6. Komen op bevel - 9 ptn (extra commando bij het aan de voet gaan)
7. Plaats sturen - 9 ptn
8. Vlak apport - 7 ptn (extra commando's bij het voorzitten en daarna weer aan de voet gaan)
9. Omgang geleider-hond - 8 ptn

Wij willen Marion, Dave en Loeks van harte feliciteren met het behalen van hun diploma, Veel plezier in de GG1!!

11 juli 2012
Op woensdag 11 juli hebben Melanie en Woezel en Wilma en Pip examen gedaan voor hun A gevorderde diploma. Helaas hebben Wilma en Pip het niet gehaald, volgende keer beter! Woezel heeft erg goed zijn best gedaan! En mag met glans door naar de B-groep, tevens was hij de de beste van zijn eigen groep en als klap op de vuurpijl ook nog van alle A-groepen! We zijn dan ook erg trots op onze kanjer!

10 juli 2012
Dinsdag 10 juli hadden Ziva en Melanie afsluiting van het behendigheids seizoen, hier doen wij altijd spelletjes. We hebben hier een gedeelde 5e plaats behaald! Het was een erg leuke les!

7 juli 2012
Op zaterdag 7 juli was er tevens een clubmatch bij KC Hoogeveen. Tjika en Pip hebben mee gedaan, dit was Pip zijn 1e showtje. Proud to Present our pride Tjika heeft 1 u behaald in de openklasse en BOB, 3e in de terrier keuring. Proud To Present Miles of Smiles(pip) heeft 1 zeer goed in de jeugdklasse behaald.
We zijn erg trots op Melissa met Tjika en Wilma met Pip. Gefeliciteerd met jullie kanjers!

6 t/m 8 juli 2012
Van vrijdag 6 t/m zondag 8 juli zijn Melanie, Saiko, Züri en Woezel naar het Erkemederstrand geweest voor een weekend vol dogfrisbee!
Op zaterdag deden Saiko en Züri mee in de openklasse van de UFO Major throw and catch. Met Saiko een gedeelde 57ste plaats met 0 punten. Met Züri een gedeelde 55 ste plaats met 1 punt van de 60 deelnemers.
Voor info kijk op www.ufoworldcup.org
Op zondag Skyhoundz Qualifier. Saiko en Züri deden mee in de open throw and catch. Saiko gedeelde 23ste plaats met 4.5 punt en Züri een gedeelde 37ste plaats met 2 punten van de 45 deelnemers!
Ben trots op de hondjes, met Saiko zelfs in de stromende regen gespeeld!

3 juni 2012
Vandaag heeft Züri voor haar landelijk examen GG1 gelopen, helaas niet gehaald, maar wel hele mooie punten behaald met een totaal van 153,5. Vanaf 196 punten heb je een diploma. Ben heel trots op Züri en vooral omdat we lovende woorden kregen! over haar volg werk!! Dit doet ze ook erg mooi, het is leuk om dat dan ook eens van een keurmeester te horen!! Helaas zaten de weergoden ons deze dag niet mee.

29 mei 2012
Faithful to the end Gino Rosso, een reu van 4 jaar, zoekt een nieuwe baas ! Klik hier voor meer informatie.

31 maart 2012
Ook Ronin, Pip en Danica zijn vandaag voor de puppencursus geslaagd. Allemaal gefeliciteerd !

28 maart 2012
Vandaag is Woezel, hoe kan het ook anders, geslaagd voor zijn puppencursus !

26 maart 2012
Gisteren, 25 maart, hebben we onze 2e Proud to present familiedag gehouden. In een zeer zonnig Hoogeveen kwamen veel pups van Ziva en Züri samen. De foto's van de inmiddels jonge- en volwassen honden staan bij het betreffende nest.

8 maart 2012
Angel (Proud to Present Luv you More) is vandaag geslaagd voor de puppycursus. Bijna alle onderdelen heeft Angel met de maximale score afgerond ! We willen Angel en haar baasjes van harte feliciteren met dit prachtige resultaat!! Super gedaan, en heel veel succes in de vervolg cursus!

3 maart 2012
Martinidogshow, de 1e show voor Woezel en Ronin. Puppyklasse Woezel 3e plaats belovend ! Puppyklasse Ronin 2e plaats belovend ! We zijn trots op de kanjers!

19 december 2011
Loeks heeft vandaag mee gedaan aan het landelijk examen GGB (FHN) samen met Marion. Helaas hebben ze het niet gehaald, maar we hopen dat ze de volgende keer wel hun diploma binnenslepen!!

12 december 2011
Medio 2013 willen wij de volgende combinatie gaan herhalen:
Faithful to the end Züri & Exceptional Legacy of Strength (Denzel)

1 december 2011
Proud to Present Miles of Smiles (Pip) heeft inmiddels een baasje gevonden! Wilma gaat de zorg op zich nemen. Pip gaat bij zijn nichtje Tjika wonen en zal het daar erg naar zijn zin krijgen (ook met Cenzo en Diesel). Bedankt Wilma dat je de zorg van Pip op je wilt nemen en gelukkig kunnen we hem blijven volgen! We wensen je dan ook alle geluk met deze kanjer!

14 oktober 2011
Inmiddels staan ook de foto's van week 6 en de foto's van week 7 online.

22 september 2011
De pups groeien inmiddels lekker door. Zie hier de foto's van week 2 en hier de foto's van week 4.

25 augustus 2011
Ziva is in de nacht van 23 op 24 augustus bevallen van 7 mooie pups....... 3 reuen en 4 teven.
     

25 juli 2011
Ziva is drachtig! De arts heeft 7 pups geteld, maar het worden er waarschijnlijk meer ! Ook hebben we het hartje gehoord van één pup.

21 juli 2011
Ziva is met de afsluiting behendigheid 3e geworden van de 11 honden met de spelletjes.

29 juni 2011
Na een leuk weekend in Slowakije is Ziva twee keer gedekt.
      
  

19 juni 2011
Wij verwachten eind augustus 2011 pups uit de combinatie CH. Ironmen's First Knight X Faithful to the end Ziva. Kijk voor meer informatie hier.

18 juni 2011
Loeks is onlangs geslaagd voor Sociale Huishond via het landelijk examen bij de FHN. Wij feliciteren Marion en Dave met hun kanjer !

28 mei 2011
Saiko, Züri en Melanie hebben vandaag goed gescoord tijdens de UFO Major dogfrisbee in Assen. Tijdens Züri’s eerste freestyleshow behaalde ze een mooie 6e plaats ! Saiko scoorde met een 8e plaats ook heel goed.
  

27 mei 2011
Melanie heeft een workshop dogfrisbee gevolgd van Lawrence Frederick (USA), één van de beste dogfrisbee spelers uit Amerika ! Het was vandaag een erg leuke en vooral leerzame dag.

1 mei 2011
Tijdens de UFO Local MAD World dogfrisbee in Den Ham heeft Saiko een mooie 4e plaats behaald bij de Freestyle beginners. Züri heeft bij de Throw en catch beginners geen punten gescoord en daarmee een gedeelde 5e plaats behaald.

30 april 2011
Tjika heeft tijdens de Paasshow Leeuwarden op 25 april een 4e plaats behaald in de tussenklasse met een beoordeling ZG.

27 maart 2011
Saiko en Melanie hebben tijdens de UFO Local dogfrisbee in Joure een 20e plaats behaald bij de Freestyle beginners met totaal 76.3 punten.

26 maart 2011
Zowel Tjika als Loeks heeft tijdens de Jongehondendag van de American Staffordshire Terriër Club Holland in Wijchen een "zeer goed" gescoord in de jeugdklasse (Tjika 14 inschrijvingen en Loeks 10 inschrijvingen) bij keurmeester mevrouw Bode-van de Meerberg.

6 maart 2011
Tijdens de Martinidogshow Groningen hebben zowel Tjika (van de 7 inschrijvingen) als Loeks (van de 5 inschrijvingen) een ZG gehaald in de jeugdklasse. Loeks is zelfs 2e geworden! ZG was het hoogst haalbare bij keurmeester de heer M. di Chicco (IT). Uiteraard zijn we heel trots op Tjika, Loeks en hun baasjes. Heel goed gedaan ! Zie hier een foto van Tjika en Loeks in Groningen.

20 februari 2011
Uit de echo is gebleken dat Ziva helaas niet drachtig is. Wij gaan deze combinatie waarschijnlijk in september 2011 herhalen bij de volgende loopsheid.

5 januari 2011
Medio maart 2011 verwachten wij pups uit de combinatie CH. Ironmen's First Knight X Faithful to the end Ziva. Voor meer informatie over deze combinatie klik hier.

21 november 2010
Loeks heeft tijdens de clubmatch van de Noorder Kynologenclub(NKC te Groningen) een hele mooie 1e plaats (!) gehaald; beste reu én beste van het ras ! Hier enkele punten uit het keurraport: "13 maand, flinke jongen, voor leeftijd zeer mannelijk, prima gedragen oor, mooie stop, voldoende donker oog, sterke snuit, schaargebit, voldoende schuine schouder,voldoende gehoekt achter, prachtige vacht en kleur, heeft prima temperament. "We zijn weer trots op Loeks en Marion, ze doen het super goed zo samen in de ring. En we hopen ze vaker te zien op show !
  

13 november 2010
Vandaag heeft Loeks tijdens de clubmatch ter gelegenheid van het 25 jarige jubileumfeest van de American Staffordshire Terriër Club Holland een hele mooie 4e plaats behaald (van de 10 inschrijvingen) met een uitmuntend in de jeugdklasse reuen. Wij zijn erg trots op Loeks en Marion. Jullie hebben het super gedaan met z’n tweeën!

18 september 2010
Vandaag hebben Saiko en Züri heel goed gescoord met dogfrisbee tijdens de UFO major Magic Tigger Trophy bij hondenschool Happy Tails in Den Ham. Saiko heeft een hele mooie 7e plaats behaald (van de 18 deelnemers !) in de freestyle beginnersklasse en daarnaast heeft hij punten gescoord in de Throw & Catch. Züri heeft een mooie 6e plaats behaald in de Throw & Catch only.

12 september 2010
De eerste familiedag van Proud to Present was een groot succes ondanks helaas het slechte weer. Alle nieuwe pupeigenaren zijn met hun inmiddels jonge hond naar Hoogeveen afgereisd voor een gezellige middag met spelletjes, dogfrisbee en en afsluitend een lekkere barbeque. Zie hier voor een aantal foto's van deze fantastische dag.

5 september 2010
Tijdens het Dogevent van hondenschool Happytails hebben Saiko & Melanie een hele mooie 1e plaats (!) gehaald tijdens de freestyle wedstrijd dogfrisbee.

22 augustus 2010
Vandaag heeft Saiko aan zijn eerste freestyle dogfrisbeewedstrijd meegedaan tijdens de "Go with the Flow Cup" in Hoogeveen. Samen met Melanie heeft hij een hele mooie 8ste plaats behaald van de totaal 15 deelnemers. Klik hier voor de film.

24 juli 2010
Melanie en Rina hebben met dogfrisbee tijdens de Fly ’em High Skyhoundz Qualifier in de pairsklasse met Züri een 5e plaats behaald met totaal 31 punten.

11 juli 2010
Saiko en Züri hebben vandaag meegedaan aan een demo dogfrisbee tijdens de Fundag van de Staffordshire Bull Terrier Club Nederland in Kerkwijk (Zaltbommel). Zie hier een video van de demo.

3 juli 2010
Tjika en Ziva hebben heel goed gescoord tijdens de clubmatch van KC Hoogeveen.

25 juni 2010
Ivy heeft onlangs haar puppen diploma gehaald !
Züri heeft op 20 juni jl bij KC Arnhem meegedaan aan een GG1-wedstrijd. Met 79 punten helaas geen diploma, maar wel weer een leuke en leerzame dag !

1 juni 2010
Faithful to the End Obi Wan (halfzusje van Züri en Ziva) verwacht medio juni 2010 pups. Voor meer informatie kunt u via deze link kontakt opnemen.

24 mei 2010
Tjika heeft inmiddels de puppycursus met een goed resultaat afgesloten en heeft weer showervaring opgedaan tijdens de Jongehondendag van de ASTCH.

5 mei 2010
Loeks is geslaagd voor de Elementaire Gehoorzaamheid en gaat nu op voor de volgende cursus; Sociale Huishond !
Flip heeft de puppycursus met goed gevolg afgelegd en zit nu in de Basiscursus.
Zowel Loeks als Flip hebben op 28 maart 2010 hun eerste show gelopen op de Jongehondendag van de ASTCH.

28 februari 2010
Eindelijk heeft Züri haar diploma gg-beginners binnen.

14 februari 2010
Ziva en Tjika hebben vandaag goed gescoord tijdens de clubmatch in Emmen.

31 januari 2010
Ook de laatste pup, Flip, heeft zijn nieuwe baasjes gevonden, helemaal in België !

24 januari 2010
Ziva is vandaag geslaagd voor de MAG-test !

18 januari 2010
Nieuwe foto's van de 'uitgevlogen' pups staan voortaan hier.
En nieuwe foto's van Tjika staan hier.

10 januari 2010
Ook Shayna heeft twee nieuwe baasjes.


Klik hier voor oudere berichten.