Wie zijn wij


Wij zijn Rob en Melanie en de trotse ouders van dochter Maud en de tweeling Rens en Mirthe. Wij wonen in Elim samen met onze vier amerikaanse staffordshire terriërs Saiko, Züri, Ziva en Woezel.

In 2005 hebben we onze eerste stafford aangeschaft, dat is onze reu Saiko from Mystery Powerdogs. In 2007 kwam Faithful to the End Züri erbij en in 2008 is Faithful to the End Ziva onze roedel komen versterken. In 2012 hebben wij van het nestje Ziva x Alek een reu gehouden Proud to Present Are you ready to Fly (Woezel).

Melanie is samen met de honden erg fanatiek in dogfrisbee, gehoorzaamheid, flyball en behendigheid. Melanie geeft daarnaast les bij KC Hoogeveen.

We willen graag Georginia en Haiko (From Mystery Powerdogs) en Dirk en Collinda bedanken voor al hun hulp en adviezen en het vertrouwen in ons zodat wij ook mogen genieten van dit geweldige ras. Ook gaat onze dank uit naar Marcel voor het in elkaar zetten van de website en het up to date houden daarvan. Op deze website kunt u informatie vinden over wat wij zoal doen met onze honden, qua hondensport.

Na lang denken, overwegen en praten hebben wij besloten om geen nestjes meer te fokken. We gaan ons richten op ons gezin en onze honden! Voor vragen over dit geweldige ras kunt u ons uiteraard altijd bellen op telefoonnummer 0528-785457.